ytterligare en partyhelg :P

Tjoho!

Usch vad besviken jag blev när jag kikade ut genom fönstret förut och såg en jävla massa snö ute! :( Jag vill ha vår! Jeansjacka, sandaler, solbrillor, uteserveringar, solsken jag saknar er! ;) Dagen till ära hade jag tänkt ta en långpromenad, men det vettefasen om jag ska göra det nu! Känns mer lockande att hänga framför tvn med varm oboy och ngn trevlig film! Visserligen har jag sett alla vi har säkert femtioelva ggr... Nåja! Men nä, det blir inget med det, för dagen ska spenderas med mitt skolarbete om Industriella Revolutionen.. Önska mig lycka till, kan jag behöva! :) På kvällen kommer Emma hit och sover över! Trevligt trevligt :P

Har haft en riktigt trevlig helg! Tanken var att det skulle bli en lugn helg med filmkväll, massa godis och läggdags tidigt, men så blev inte fallet! På fredagen var jag och Mattias bjudna på fest hemma hos Sofia och Thomas! Hade jättetrevligt! Blev en tidig hemgång sisådär vid 12-tiden! :)
Lördagen spenderades hemma hos Mattias! På kvällen var det förfest hos David med Mattias, Anélie och Lovisa och sedan styrde vi stegen mot Harrys! Blev aningen för mkt alkohol för min del! haha. Men det var skojjsigt.

Dags för en dusch!

Take Care!
puss

Partyhelg :)

Hello people! ;)

Har varit sjukt kass på att uppdatera min kära blogg den senaste tiden! ;) Men tänkte förgylla eran dag (haha) med några rader! ^^

Sitter hemma hos Mattias! Lite sömnig är jag allt, trots att jag har sovit sjukt länge inatt! Gäsp! När jag kollade mig i spegeln förut fick jag en otrevlig överraskning! Världens största finne på kinden! Blä! Allt mitt kära smink är hemma hos Emmis Pemmis med! Blä! ;) Nåja, jag överlever!

Har haft en riktigt trevlig party-helg! :) I fredags styrde jag stegen hem till Emmis på förfest! Vi satt och drack vin, käkade chips & chilinötter och tjötade massor! Najsigt! Sedan vid 8 åkte vi in till stan! (vi skulle nämligen kolla på ett band som spelade på Pustervik kvällen till ära :P) När vi väl kom in till stan träffade vi Emmas kompis Erik och sedan blev det ett himla snurrande innan vi klockan 10 var framme vid Pustervik! ;) Fick höra att bandet inte skulle spela förrän ett par timmar senare! Så vi köpte några drinkar och väntade! Bandet var faktiskt himla bra! :) Stod längst fram med Emma och dansade loss. haha! På vägen hem blev det givetvis Burger King! Fyfan, det satt bra alltså ;) Tog 03.15 tåget hem! Eftersom Emmis skulle sova i Kungsbacka fick jag åka alldeles ensam! Jag var på tok för nykter för att åka det tåget! haha. Störde mig på allt och alla! ^^

På lördagen vaknade jag upp vid 11-tiden och var inte bakis för fem öre, vilket var himla skönt! Träffade Linda i stan vid 2-tiden! Vi fikade på café kosmos! Äpplekaka och cola, himla smarrigt ;) Blev som vanligt massa tjöt och massor av skratt! :) Linda är förjävla go! Efter fikan träffade jag Mattias och David som höll på att storstäda Davids lägenhet inför hans flytt! Sådär satt jag och kollade på medans grabbarna slet. mohaha ;)
På kvällen gick vi 3 till Harrys! Meningen var att vi skulle ta en öl eller två! En öl blev många, och sedan stod jag och skakade rumpa på dansgolvet! hoho ;) Nåja! Hade jävligt skojj iaf!

Nu blev det ett förjävla långt inlägg, men det får ni ta!

Dags för frukost och sedan fixa mig inför skolan!

puss


RSS 2.0