Trött jossan

Idag är en sån dag då jag inte orkar göra någonting vettigt (men hey, det är ju söndag, ingen kan la klandra mig :P) Jag går runt här hemma i mina hello-kitty mysbralls och har lite ångest över den kommande skolveckan! Helgerna går på tok för fort! :(

Min helg har varit riktigt lugn! I fredags var jag ju som sagt hos frisören! Slingade håret och klippte mig! Det var sannerligen på tiden! Men nu är jag himla tjusig i håret! På kvällen kom Mattias hem till mig! Vi kollade på riktiga tjejfilmer (jag fick riktigt tvinga matte att se dom haha) "Djävulen bär Prada" och "Mamma mia" Jag gillar verkligen "Mamma mia" En riktig må-bra film! Satt med ett leende upp till öronen hela filmen typ! Vi satt och skrålade med i alla Abba-låtarna! Haha ;)

På lördagen vaknade jag tidigt! Käkade frukost och åkte sedan in till stan och träffade Tore! Shopping stod på schemat och vi kollade in typ alla Göteborgs klädaffärer :P Jag hittade två himla fina koftor och två snygga klänningar, så jag var nöjd! ;) Blev även en sväng till Mcdonalds! Efter ett par timmar hämtade Matte upp mig och så åkte vi hem till mig! Han var gullig och lagade mat till mig på kvällen! Lövbiff med kroketter! Mums ;)

Nu måste jag snart sätta mig med min läxa i samhäll A. Har ingen ork för tillfället! Blä.

puss

hihi...

Hellu ;)

Nu var det ett par dagar sedan jag skrev här! Sorry ;) Har haft fullt upp denna veckan med plugget! Jag skyller på det! Hehe!

Vaknade för en stund sedan och ska strax käka frukost och sedan in till stan och träffa Tore! :) Blir shopping och fika! Ser jag fram emot! :)

Igår efter plugget var jag hos frisören! :) Så nu har jag ännu blondare hår och lite uppklippt! Mitt hår var tydligen så slitet så jag fick klippa av en bit på håret! Jag som älskade mitt långa hår! Men men, det blev faktiskt riktigt bra, och jag är nöjd! För en ggns skull ;) hähä.

Nu är d dags att käka frukost hörrni! ;)

pusspuss


Tröttis

Tjoho! :P

Trots att jag börjar klockan 2 idag satte jag klockan på halv 9! Var väldigt svårt att gå upp! Jag riktigt gömde mig under duntäcket och halvt vägrade gå upp, så gött var det! ;) Så nu sitter jag här och gäspar i mina sjukt snygga (haha) "one tough cookie"-pyjamasbralls! :) Ska snart käka lite frukost och sedan börja renskriva min debattartikel! Idag blir det en ganska så sen dag! Skolan slutar klockan halv 8, men som tur är så ska mammi hämta mig! Snällt! =)

Måste boka tid tid hos frisören i veckan hade jag tänkt! Mitt hår börjar få formen av en risbuske, och det gillar jag juh inte! Måste klippa mig med! Men bara topparna denna ggn! Jag vet inte hur många ggr jag har gått till frisören och tänkt ut en riktigt fin frisyr! Har alltid lyckats bli besviken och gått därifrån med tårar i ögonen ;) (haha, kanske inte riiiktigt så illa men ni hajjar min besvikelse kanske? ^^) Men naj, topparna får det bli! Och massa blonda slingor! Himla tjusigt! Var lite inne på färga håret kolsvart (hade det i flera år), men insåg att jag trivs bättre i mitt blonda hår! =)

Nä, dags att kila vidare!

puss

lugn helg =)

Jahopp, så var det söndag igen! :P Min första skolvecka är avklarad och imon blir det nya tag! Har en läxa i Samhäll A att göra tills på tisdag (skriva en debattartikel) men det ska lilla jag klara av! ;) Hittils känns det faktiskt riktigt bra och jag är mycket mer motiverad nu än på gymnasiet!!

Gårdagen var himla mysig! På dagen gick jag runt hemma och beklagade mig över min träningsvärk! (tränade ju me Emmis på fredagen! :P) Träffade Matte i stan vid 5-tiden! Han var himla gullig och skulle bjuda mig på Thai-mat! Tyvärr var favvostället stängt så det blev Mother India istället! Himla gott det med juh! :) På vägen hem hyrde vi en film: "Semi Pro". Den var helt okej! Blev ytterligare en film senare på kvällen. "Blades of glory" Will Farell är ju så jävla bra! =) Somnade gott vid 12-tiden! Jag har haft en väldigt lugn helg för en ggns skull, vilket känns jävligt skönt.

Oh, jag är så himla shoppingsugen! Har spanat in ett par sjukt snygga högklackade stiletter! Vill ha! :) Ska nog ta mig en shoppingrunda på lördag ;)

Snart blir det till att bege sig hem till Gråbo igen! :)

puss

Träning!

Pust och frust, jag är trött! Idag har jag varit himla duktig och tränat med Emma! :P Det var ett ganska så jobbigt pass! (sen att jag är otränad som fasen är en annan historia! haha..) Jag har härmed insett att jag har noll kordinations-förmåga! Alla andra hoppade runt sådär proffsigt! Kändes som jag mest skuttade runt i otakt och fnissade! ^^ Men men, det gick la ganska bra för att vara första ggn! (: haha!

Nu blire myskväll för hela slanten! Ska hoppa i mina gosiga mysbralls och mina tofflor och lägga mig framför tvn lite senare! ;) Har laddat upp med chips (pringles, jummi) och cola! Ganska skönt att vara hemma och slappa, det var längesen nu! =) Ska även hinna med att läsa min roliga bok "När Lucy Sullivan skulle gifta sig"!

Puss på er! ;)

Brrr...

...Ja, det får sannerligen bli dagens rubrik! Idag var jag dum nog att ta på mig en skinnjacka! Det skulle jag inte ha gjort, för jag har huttrat mig igenom hela dagen! Usch! Visserligen var jag klok nog att ta på mig en mössa! Imon får det bannemig bli den röda jackan! ;)

Imorse vid 11-tiden hämtade morfar mig! Först gick vi och fikade! Det blev en ostfralla & cola! Sedan gick vi och hälsade på mormor! Var där ungefär en timme och sedan begav jag mig till skolan för att ha Samhälls-lektion! (för tredje dagen i rad! Jag är glad att jag har historia i morgon! :P) Vid 5-tiden träffade jag Emma i stan! Vi gick och fikade på Café Garbo! Jag käkade pasta med kyckling i pestosås! Det var faktiskt överraskande gott! ;) (kanske berodde på att jag slarvade med maten idag igen, och bara hade käkat en tallrik flingor & fil på hela dagen! dumma mig, jag får skärpa mig när det gäller detta! :P) Hade himla trevligt iaf! Har ju inte träffats på hur länge som helst, så hade mycket att prata om! :) Vi hann precis med bussen på vägen hem! För en ggns skull har jag tur med bussar ;) (ni som troget läser min blogg vet att jag har klagat en hel del på min otur när det gäller just bussar :P)

Inatt drömde jag förresten nåt vansinnigt konstigt! Jag drömde att jag var himla duktig och läste på Harvard! Men det lustiga är att jag läste olika kurser såsom syslöjd, gympa. Ja ni hajjar! :) Udda va! haha!

Dags att kila vidare!
puss


Tralala :)

Hello! ;)

Sitter här och är lite småsömnig efter en händelserik dag! Snart blir det till att duscha och sedan ska jag ska krypa ner i sängen! TRÖTT :P

Imorse gick jag upp väldigt tidigt! (jag har ju varit arbetslös ett antal månader och kunnat sova hur länge jag velat :P) Klockan halv 7 ringde klockan! Det blev till att snabbt käka frukost & sminka mig och sedan bege mig till plugget! ;) Hade 2 timmars Samhällskunskap idag i Partille! Tiden flög iväg och vid 11-tiden mötte jag upp Tore i stan! Vi gick runt och kollade i affärer en stund! Varför hittar man ALLTID snygga grejer när man är pank? Suck! Blev lite småkär i en rosa/vit/randig tröja jag hittade, men för en ggns skull var jag smart och valde att spara mina få slantar! Efter våran shoppingrunda käkade jag thai-mat (gottigt!) och sedan begav vi oss hem till Tore! Satt där och tjötade en bra stund! Tore som är himla händig hade bakat donuts dagen till ära! Mums! Blev en hel del cola också, som vanligt, så nu känner jag himla mätt måste jag säga!
Vid 6-tiden hämtade Matte upp mig och så åkte vi hem till mig och käkade middag!

Imon ska jag fika med Emma! Ska bli himla trevligt då jag inte har träffat henne på år och dar! :)

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen!

puss

Powerwalk!

Halloj!

Ujuj, vilken dag! I morse fick jag den briljanta idéen att jag skulle gå ner till Gråbo! Min buss matchade nämligen inte Lerums-bussen så då hade jag fått sitta och vänta i Gråbo i hela 40 minuter, och det orkade jag inte! Så 40 minuter innan bussen skulle gå började jag knata ner till Gråbo! Well, efter ett tag insåg jag att jag var tvungen att öka takten om jag skulle hinna med bussen, och det ville jag verkligen för annars hade jag missat min lektion! :P Det blev en riktig powerwalk (kan jag ju visserligen behöva!) ska jag säga er! Behöver jag säga att jag var helt slut när jag kom fram? Nåja! Då var dagens motion avklarad! haha! :)

Efter 2 ½ timmes Samhällskunskap åkte jag hemåt igen! Väl i Gråbo fick jag sitta och typ frysa rumpan av mig då bussen aldrig kom! Blä! Jag har då inte tur med bussar! :P

Snart blir det käk! Ska bli riktigt gott då jag bara har ätit en tallrik flingor idag! Hungrig!

Ha d gött! ;)
puss

Skolstart! :)

Hejsan svejsan!

Har precis tryckt i mig middag! Var så hungrig så jag riktigt kastade i mig maten! Kyckling med klyftpotatis stod på menyn denna kväll! Mumsigt värre! ;)

Idag har varit en himla knepig dag! Vaknade upp hemma hos Matte, käkade frukost och vid 1-tiden styrde jag stegen mot Partille! Idag började jag ju Komvux! Lektionen började kl 2 och vid den tiden var det bara jag och en tjej som satt utanför klassrummet och väntade! Ingen kom, och efter ett tag fick vi reda på att vi hade missförstått det hela! Tydligen var det bara lektionen klockan 18 som skulle vara idag! Resten var inställda. Jahopp typ. Hade ingen vidare stor lust att hänga i Partille i typ 4 timmar och jag hann inte åka hem, så jag ringde morfar och åkte dit! :) Käkade middag, kollade tv och hade det allmänt trevligt! Morfar är himla go han! :) Vid 6-tiden var jag tillbaks i Partille! Den lektionen varade bara i 20 ynka minuter! Blev måttligt grinig när jag missade tåget med typ 1 minut, så satt ute i kylan och läste min tidning! :P

Idag har det verkligen ösregnat hela dagen! Suck! Jag är så sjukt avis på Ems och Oris som är i Thailand och har hur varmt som helst! ;) Jag riktigt läääängtar till våren!


Mysig vår-bild på Mjörn! :)

Snart ska jag lägga mig i soffan och sätta på ngn bra film! Kanske Sex and the city filmen! :)

Ha d najs people!
puss


Fest! ;)

Halloj!

Shit, jag är verkligen otursdrabbad! Ni minns att jag sa att jag ramlade på isen och slog mig häromdagen va? Well, jag har lyckats igen! BLÄ! Det var igår, när jag, ems och mamsen skulle åka till Alingsås och fika då jag slant rejält på våran GLASHALA garageuppfart! Stod där och tjötade med Ems och helt plötsligt låg jag återigen i en hög på marken! Slog i mitt knä riktigt rejält så idag har jag världens största blåmärke (eller det ser mer ut som en scary bula!) på mitt stackars onda knä! Nåja. Nu har jag fått nog av att trilla, så hädanefter ska jag traska runt med benskydd ;)

Igår hade vi avskedsfest för Ems och Oris som åker till Thailand i 2 ½ månader! Vi var ett gött gäng på typ 13 pers! Tjötade, drack vin och käkade alldeles för mkt godis och chips! Hade verkligen jätteroligt! Tack allihopa för en jättekul fest! ;) Jag kommer verkligen sakna Emelie och Oris, men hey, tiden går ju fort!
Här kommer lite bilder från gårdagen!! :)


Jag, Ems och Oris hade grymt svårt att få upp den förbaskade vinflaskan!

Virre, Meddan och jag!


Ingen fest utan dans ;)


Nä, nu ska jag duscha och snart vankas det käk! Lax med pressad potatis! Mums! ;)

Ha d så gött!
Puss

Klumpeduns!

Tjoho!

Shit, idag är det verkligen glashalt ute! När jag hoppade av bussen och promenerade sista biten till morfar fick jag riktigt balansera för att inte ramla! Och när jag som bäst gick där och koncentrerade mig på att inte ramla, vad tror ni att jag gjorde då? Jo, jag ramlade omkull! Slog i axeln och lite på huvudet! Aj! Och medan jag låg där i en trasslig hög var min första tanke "oj, hoppas ingen såg mig".. hehe, konstig man är! :) Well, det gick bra iaf! Men men, man ska helt enkelt ta det försiktigt när man är ute och promenerar! ;)
När jag kom fram till morfar var syrran redan där! Det bjöds på fiskgratäng & julmust! Mums, morfar kan verkligen sin matlagning! :P
Ikväll blir det till att slappa framför tvn! Jag känner mig galet sömnig.

Igår var jag och Tore på IKEA! Som jag nämnde i förra inlägget älskar jag att strosa runt där! Fick inte köpt spec mkt (är ju visserligen inte överdrivet rik så det var la lika bra!) Nåja! Hittade finfint påslakan & örngott i rött så nu kommer jag sova som en prins! (eller prinsessa kanske? :P) Efter våran lilla shopping var vi hungriga så det blev 2 korv och bröd och en dricka till det, och som dom gottegrisar vi är blev det även chipspåsar för ynka 9 kr! haha.. ;)

puss

host host..

WOHO, äntligen är min feber över och idag mår jag faktiskt riktigt bra! :) Förkylningen börjar ge med sig också! Kvar är bara en fruktansvärd scary hosta som gör ont, mkt ont! (plus att jag fortf nyser stup i kvarten! Allgerisk?!)
Efter 2 dagars feber är jag rejält uttråkad! :P Sitter här helt ensam hemma och väntar på att Emsan och päronen ska komma hem så jag får lite sällskap! :P Dom är på middag hos morfar! Jag skulle egentligen hängt med, men kände att det var bäst om jag var hemma och vilade då jag inte kände mig helt kry förut! Nåja!

I morgon ska jag åka till IKEA med Tore! Det ser jag fram emot! Jag älskar verkligen att gå runt där! =) Ser fram emot den dagen jag ska flytta hemifrån och kan gå runt och välja massa möbler och sådant! Nåja, för denna ggn blir det enbart ett påslakan till mitt jätteduntäcke som Matte köpte till mig i julklapp! Tihi. Efter Ikea-besöket blir det fika och sedan bär det av till Matte! Har ju inte träffat honom på ett par dagar nu!

Nä, nu ska jag fortsätta mitt Simpsons-maraton! ;)

Take Care!
puss

Natten från helvetet..

Ja, fy.. så kan man sannerligen beskriva natten för mig :P.
I går var jag ju som sagt riktigt jävla dålig! Hade snäppet under 39 graders feber och kände mig allmänt mosig i hövvet där jag låg i mysbyxor (one tough cookie brallsen..:P) och alldeles för stor t-shirt framför tvn och tyckte synd om mig själv! ;) Hann se en jävla massa filmer igår! Syrran och jag hade laddat upp med chips, cola & choklad och först ut var "Fullt hus". Lite småknas familjefilm. :P Efter det blev det "Bridget Jones Dagbok 2".. (haha, jag älskar den filmen!) och sist ut var "Ett päron till farsa på semester i Europa"... Efter ett bra tag hade klockan blivit över halv 2 och jag hade fortfarande inte somnat! Låg i sängen och vände och vred på mig, samt fick springa upp flera ggr och dricka vatten/snyta mig! Självklart kunde jag inte somna om när jag vaknade vid halv 9! Tyvärr har jag fortf feber så det blir till att ligga i soffan idag igen..

Om ynka en vecka åker min kära syster yster och Oris till Thailand i hela 2 ½ månad! Jag kommer sakna er till tusen tjajor! :)

Nää, nu är det dags att käka och sedan duscha! (gud vad jag önskar att jag hade ett badkar just nu!)

pusss

Sjuk.. :(

Tjoho!

Usch och fy! Stackars Josefin har gått och blivit sjuk! Började med att jag gick och nös stup i kvarten under hela gårdagen! Himla knepigt, tänkte jag som varken är allergisk eller kände av minsta tecken på ngn förkylning! Men så kom morgonen och jag hade så vaaaansinnigt ont i halsen och snörvlade! Tänkte först att det kanske varit för kallt i rummet, men så fattade jag att så var inte fallet när jag efter några timmar mådde lika piss. I vilket fall som helst så har jag feber (på en jävla lördag. bajs) snörvlar, hostar, nyser bla bla bla (ni får tåla att jag är en riktig grinolle idag :P) Antingen fryser jag under mitt duntäcke i soffan eller så svettas jag sönder typ ;) Det senare är just nu fallet! Hade varit skönt att hoppa i mjörn just nu och svalka av mig! haha Fast när jag tänker efter blir jag nog ännu sjukare då! :P Emelie är också sjuk så vi går här och hostar ikapp och beklagar oss om hur fruktansvärt synd det är om oss stackars satar ;)
Nåja, nog om det helt enkelt!

Ikväll blir en riktig filmkväll för hela slanten! Kommer en hel del kul på tv så jag ska burra ner mig under mitt ack så mysiga duntäcke och unna mig lite chips och cola (gah, jag som har börjat träna och allt, men är man sjuk så är man :P)

Här kommer förresten lite bilder från nyårsafton ;)


Jag käkar middag ;)

matte, jag och syrran töntar oss! (ovanligt :P)

Oris och Emma! :)

Jag och Oris skrålar som fan! :)

Nää, nu ska jag lägga mig lite framför tvn igen! :)
Ha det gött ;)

Trött!

Sitter här och är himla trötter så snart blir det till att sova! skönt! :) Fick ju ett sånt underbart mysigt duntäcke och riktigt gosig kudde av Matte i julklapp så det är rena drömmen att gå och lägga sig! ;)
Den här dagen har varit relativt lugn! Låg hemma hos Matte och kollade på film & sedan åkte vi en sväng till gymmet! Var inte överdrivet motiverad denna dag då jag fortfarande hade grym träningsvärk sedan sist vi tränade och dessutom var riktigt trötter! :) Men men, kämpade på iaf, så det kändes bra efteråt ;)
Efter det åkte vi hem till mig och käkade middag. (lax och potatis! mums!) Vi har spenderat kvällen i soffan framför tvn! Kollade på "Dodgeball" en stund (jag älskar Ben stiller. haha!) men tröttnade efter ett tag, så hamnade här! ;)

Btw, jag har nyst som en gaaaalning idag! Orka med en förkylning igen?!

Imorgon ska jag antagligen träffa Tore! Vi ska dela på en vinflaska och tjöta massa skit! Det ser jag fram emot! haha!

Godnatt!

2009

Jahopp, då var det 2009 då! Shit, vad konstigt det låter. 2009! :) Nåja! Nyårsafton blev en riktig trevlig liten tillställning! Jag, Ems, Orup och Matte var bjudna på middag hos Emma! Eftersom hon bodde en bit utanför Kungsbacka fick vi skjuts av Orups pappa! Snällt snällt! :P Emma hade fixat det riktigt fint med jättesnygg dukning & underbart god mat! Till förrätt blev det avocado (mmm, gottigt!) med ngn räkröra! Sedan bjöds det på supergod potatisgratäng med fläskfilé och till efterätt hade Orup varit himla duktig och bakat en kladdkaka! Som om inte allt det gjorde mig proppmätt så käkade vi även massor av chips! Nåja, hur som helst så var det jättegott! :D Som vanligt blev det en hel del Singstar och som vaaanligt skrålade jag på som fan! Vid tolvslaget gick vi ut och skålade i skumpa och tjoade "GOTT NYTT ÅÅÅÅR" ett antal ggr! :D Det blev en vääääldigt sen kväll (eller ska jag säga natt?) med alldeles för många Gin & Tonic för min del! Klockan 6 tackade jag för mig och gick och la mig! haha! Shit. Well, alla drinkar resulterade i en fruktansvärd baksmälla! Usch, det var inte roligt att gå upp i morse! Jag vaknade klockan 2!! Kan ni tänka er!  =) Vi satt i soffan som 5 döingar och käkade gårdagens käk och beklagade oss över hur dåligt vi mådde! haha! Nåja, man har ju bara sig själv att skylla :P Klockan 3 blev vi hämtade av Orups pappa och sedan var det bara en tågresa hem till Mattias, så det var ju skönt! Hur som helst hade jag en väldigt trevlig nyårsafton! Bilder kommer snart! ;)

Snart ska jag ta mig en dusch & sedan blir det kebabtallrik för hela slanten! Gottigt! Det ultimata bakiskäket typ! ;) Kvällen kommer bli väldigt lugn för mig! Bädda ner mig bredvid Matte och kolla på film! :)

Imon blir det återigen en sväng till gymmet! Ni måste hålla med om att jag är förjävla duktig som börjar komma i gång nu! Här ska man bli vältränad! ;)

Nåja! Puss på er!

RSS 2.0