Mums!!

Halloj!

Har käkat världens godaste frukost idag! Ciabatta med Creme Bonjour vitlök och tomatskivor på! Var riktigt mumsigt! Kändes väldigt somrigt och fräscht! :P

Gud vilket underbart väder det är btw! Kanske ingen har missat direkt? ;) Det är nästan så jag vill gå ner till badplatsen som ligger typ 5 min bort och steka lite granna! ;)

Ska åka in till stan med Lindberg om ett tag så får hoppa in i duschen och sedan börja göra mig iordning! Hon ska köpa kläder och jag ska vara med som smakråd! Jag har tyvärr inte råd att unna mig ett klädesplagg! Åh förresten, hittade mina supersnygga studentskor! Vita/guldiga högklackade stiletter! Tänkte ha på mig dom ikväll! Blir grillning hos Lindberg med syrran, orup, hanna och emil! Sedan ska vi till Trädgårn och dansa!
Hoppas ni får en superbra dag!

Puss

Sommarväder & Glass!

Tjeeenare!

Herrejisses vad varmt det är idag! Jag gjorde tyvärr misstaget att ha på mig svarta leggings, svart klänning, svarta skor och en svart kofta! Behöver jag ens säga att jag var varm? Träffade Tore och satt på en uteservering i Lerum! Var riktigt mysigt! Så himla gött i solen juh! Käkade en kycklingsallad och hinkade i mig en ramlösa! Sedan gick vi och köpte glass! Provade den dära nya Sandwich glassen med krossad choklad! Blev faktiskt lite besviken, var inte alls så mumsig som jag trodde den skulle vara! Jag är tyvärr ingen glassmänniska längre! När jag var liten ääälskade jag glass, ju större glassar, desto bättre! ;) Nu är jag mer för isglass, piggelin har ju alltid varit en höjdare! Är det ngn som minns den dära bananglassen med chokladöverdrag som var formad som en banan?! Vart har den tagit vägen? Godast ever juh! ;)

Höll på att dö av svett på bussen hem! Lerumsbussen är alltid så fruktansvärt varm! Kändes som ansiktet höll på att rinna bort! Fytusan! Väl i Gråbo riktigt kastade jag mig av bussen och skyndade bort till kiosken för att köpa mig en dricka! Den satt fint ;)

Om en stund ska jag hoppa in i duschen och sedan sätta mig ute och försöka läsa färdigt min bok "Luftslottet som sprängdes"  Sedan blire till att laga mat, min tur idag! Ska bjuda familjen på min mycket mumsiga spagetti och köttfärssås!

Puss


Onsdag

Godmorgon!

Sitter här och lyssnar på Hardcore Superstar på hög volym och ska snart bege mig ut i köket och hämta mig lite kaffe! ;)

Gårdagen var riktigt trevlig! Började dagen med min powerwalk. Syrran skulle jobba, så det blev till att ta med sig min mp3! Gick ut redan vid halv 8 då jag var tvungen att plugga innan jag åkte till skolan! Jag tar alltid på mig för tjocka kläder, som resulterar att jag halvt svettas ihjäl på köpet. Att gå ut i t-shirt klockan halv 8 på morgonen känns dock lite väl osmart? :P Hur som helst! Åkte till skolan vid 12-tiden, köpte kaffe (mums) och hade sedan Datorkunskap! Efter det snackade jag och Sandra om hur gott det vore med en kebabtallrik, och vi intalade varandra att en kan väl inte skada? haha! ;) Sandra är så himla rolig, skrattar alltid gött åt hennes roliga humor! <3

Hade sedan prov i Samhällskunskap och tycker faktiskt att det gick riktigt bra! Hurra! Jag var lite orolig över provet, även fast jag visste att jag hade läst på och hade gjort mitt bästa! Efter det blev det en sväng in till stan där jag träffade Lindbergo! Vi träffas alldeles för sällan! Hade riktigt trevligt med mkt tjöt och skratt :)

Idag ska jag träffa Tore och ta en fika! Ska bli skojjsigt!

Hörs senare idag! Puss.

Regn

Goddagens! :)

Bestämde mig för att ta en liten paus i mitt pluggande (prov imorgon, ni får heja på mig då :P) och skriva ett litet blogginlägg! Idag har jag varit i skolan! Efter historian och Religonen hade jag bara Psykologi kvar! Jag hade 45 minuters håltimma och pluggade och satt och tjötade med Håkan! När psykologin väl skulle börja dök lärararen aldrig upp! Hm, lite störande, jag hade ju kunnat åka hem typ 1 timme tidigare om hon bara hade informerat oss om att lektionen var inställd. Nåja.  Fick skjuts av Håkans kompis Patrik till Lerum där pappa hämtade upp mig! Snällt Snällt! Jag var hungrig som en toook när jag kom hem, och syrran hade gjort riktigt mumsig mat! Laxpasta med grönsaker! Fruktansvärt gott och väldigt nyttigt också för den delen!

Förresten, förut satt jag och syrran och snackade om att vi saknade ett rejält ösregn (ibland är det trots allt lite mysigt när det regnar, även fast jag älskar solsken) och jag sa lite klämkäckt:  "Med risk för att låta som en bonde, men jag tror att naturen behöver lite regn". Då skrattade Ems gott! Haha! Det sjuka är att typ 1 timme senare så började det regna lite smått! Udda va? haha (;

Idag har jag förresten haft himla ont i mitt vänstra öga! Det har känts som om jag har haft ett stort blåmärke inne i ögat, och det har runnit och gjort ont. Börjar undra om jag är allergisk eller nåt? Väldigt udda iaf!

Ikväll blir det till att lägga sig tidigt! Imorgon blir det promenad, plugg och sedan åka till skolan och träffa Sandra en sväng innan lektionen! :) Det har blivit lite av en tradition att köpa kaffe och tjöta innan lektionen!

Puss

Tankar

Hej Hej!

Sitter här och lyssnar musik på hög volym! Härligt :) Är ganska trött för tillfället. Ska alldeles strax fortsätta plugga (snark), och sedan vid 21 ska jag bänka mig framför tvn och kolla på "Van Veteren". Egentligen är jag sugen på att titta på en Beck-film! Jag älskar verkligen Gunvald. Finns det någon tjej som inte tycker att han är het? :P

Idag har jag mest suttit på altanen, njutit av det underbara vädret (det var dock lite kyligare idag tycker jag. Fast hey, man får vara glad för det lilla :P Vi svenskar är ju inte direkt bortskämda med solen!) och tvingat mig själv att plugga samhäll! Det gick riktigt bra faktiskt, och jag tror att jag kommer klara provet finemang! Ni får hålla tummarna för mig på tisdag dårå!

Sitter och funderar på vad jag ska pyssla med i höst! Jag vill verkligen komma bort från Göteborg. Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så ska ju syrran antagligen åka till Brighton och plugga engelska, och det hade ju inte varit helt fel! Jag har funderat på detta ett bra tag och tror att jag ska söka! :)


Äntligen är våren här, så jag kan använda mina fina dojjor! Fina huh? :P


Söndag

Godmorgon people! :)

Tänkte snart göra mig en stooor frukost och vira in mig i en filt och kolla Desperate Housewives! Mysigt va?
Ska också plugga som en galning idag då jag har prov på tisdag! Ska försöka pallra mig iväg på en långpromenad i eftermiddag med! Känner att jag behöver komma ut och röra på fläsket! ;) Det börjar bli som en vana att ta på sig mysbrallsen och köra en riktig powerwalk! Tro mig, jag och syrran går inte långsamt när vi tar våra promenader. Vi riktigt springer fram! Nåja!

Gårdagen var riktigt trevlig! Först var det födelsedagsfest hos min gamla granne Emelie som numera bor i stan! Vi satt utte och grillade och tjötade! Det var riktigt trevligt! Fick skjuts till Lerum av Tore och Taimaz vid 22-tiden och tog sedan bussen tillbaks till gamla Gråbo och åkte till Emsans kompis Frida! Blev en riktig tjejkväll med massa tjöt, gapskratt, och rolig musik! (jag har fortfarande den dära konstiga låten på hjärnan!!! *skratt*)

Nä, nu måste jag göra lite mat! Hungrig!

Puss!


Mysig fredag!

Tjenare Tjenare!

Sitter här och är lite småtrött och inser att jag alldeles strax måste styra stegen mot soffan och ta fram min samhällsbok och plugga inför provet på tisdag! 
Snart kommer morfar hem till oss och ska fika med mig och Emsan! :) Ska bli mysigt! Senare på kvällen blir det fördelsedagsfest hos en kompis! Är så glad att våren äntligen är här för det betyder att jag kan ha på mig mina höööga kilklackar från Replay ikväll tillsammans med en svart spetsklänning. Nice huh? ;) haha.

Igår var en riktigt rolig dag! Jag träffade Tore vid 4-tiden i Lerum och så satte vi oss och käkade kebabtallrik och hinkade cola! Som jag hade längtat efter den kebabtallriken! Mums! Hur som helst, det var jättekul att träffa Tore! Du är förjävla go du gumman! :)
Efter det styrde jag stegen in mot stan och träffade Ems, Oris och Hanna! Blev en jättemysig kväll med mycket tjöt! Så det ska va!

Förresten, jag har tusen miljoner fräknar på g! Då vet man att det snart är sommar :P


Jag njuter av det underbara solskenet!

Puss

Uh

Uh, vilken natt! Har vaknat femtioelva gånger, drömde hemska mardrömmar om allt och ingenting och vaknade helt genomsvettig för sisådär 30 min sen! Det kanske börjar bli dags att kasta iväg mitt underbara täcke, (för hur underbart mysigt det är så är det väääldigt varmt där under. haha.) och sova enbart med typ lakan eller nåt!

Vägde mig förut och såg att mina promenader och det faktum att jag inte äter godis frukost, middag, kväll har gett resultat! Go Jossan, Go Jossan. Imorgon blir det dock en onyttig dag! ;) (men hey, det är ju helg). Ska träffa min going Tore och så ska vi tjöta över en pizza/kebabtallrik!


Musik

Godmorgon!

Snart blir det morgonpromenad innan frukost! Hurtigt värre Jossan :P

Sitter och lyssnar på Abba och shejkar loss i mitt rum ;) Jag har insett att viss typ av musik inte går att tröttna på! Abba är ett stort exempel på detta. Jag älskar tex S.O.S! Vilka är era favoriter? ;) Mamma Mia-filmen var grymt bra! Var och såg den med min kära vän Carro i somras, och vi satt med ett stort leende genom hela filmen! Givetvis kunde man inte låta bli att nynna lite för sig själv. haha ;) Hur som helst! Annan musik jag aldrig tröttnar på är Hardcore Superstar, Nationalteatern (som typ bara jag, matte och emsan gillar :P) och Millencolin! Ganska lustigt egentligen! Annat är det med annan musik som man kan lyssna på 5 ggr och så får man sår i öronen!

Hörs senare :)

puss

Tisdag

Tjeeenare!

Den här dagen har varit låååång! Åkte in till stan tidigt imorse och träffade Sandra. Vi var på jakt efter ett par dojjor till henne! Jag såg ett par sjukt najsiga svarta gladiator-skor! Vill ha! Såg även en underbar vit klänning från Cubus (en affär som jag vanligtvis aldrig sätter min fot i :P). Jag längtar till fredag, då ska jag gå på en liten shoppingrunda! Ska ju på fest hos Lindberg på lördag, så då måste jag ju ha på mig något fint! Hähä. Hur som helst! Efter shoppingrundan köpte vi en kaffe på Pressbyrån, vilket har blivit lite av en vana för oss två. haha! Eftersom jag var sjukt sugen på kaffe tänkte jag slå på stort och köpa mig en stor! Det skulle jag inte ha gjort! Muggen var hur stor som helst och jag mådde inte överdrivet bra när jag hade hinkat i mig allting. haha. Jag har blivit en riktig kaffedrickare! Förut var jag en riktig te-drickare och ju fruktigare smak, desto godare! Nu tycker jag det är på tok för sött! Hjälp, jag börjar bli vuxen! Det är bara en tidsfråga innan jag slutar dricka cola och kollar på "På spåret" på fredagskvällarna. ^^

Snart kommer sister hem och då ska vi bege oss ut på dagens promenad! Känner mig extremt hurtig numera, beach 2009 here I come! Hähä, tror dock det krävs lite mer än några sketna promenader för att komma i form! :) Hoppas inte mitt skoskav spökar bara! Blir till att ta på mig mina vita gympadojjor!

Vanligtvis brukar jag inte gilla tisdagar för fem öre! Det är fortfarande alldeles för långt kvar till helgen! Men en liten detalj gör mig lycklig mitt i vardagstristessen! Desperate Housewives på 5an klockan 21! Missa inte det gott folk! ;)

Puss

Härligt verrö :)

Jag har verkligen sovit som en prinsessa inatt! :P Gick och la mig vid 12-tiden då jag var helt dödstrött och vaknade helt utsövd för en halvtimma sedan! Kan det bero på att jag har världeeeens mysigaste duntäcke som tar upp hela sängen (det täcket har jag skrytit om mååånga ggr i min blogg. haha) och typ 4-5 kuddar? Nåja. Har däremot drömt helt konstiga saker! Bla drömde jag att jag var på dejt med Ben Stiller! haha.

Nu ska jag alldeles strax bege mig ner till bussen och åka in till stan och träffa Sandra! Har stressat i mig min frukost så får la köpa mig en kaffe och en macka lite senare idag, annars lär jag bli hungrig! Går till kvart i 5 idag!

Hörs när jag kommer hem goingar ;)

puss


Skavsår :(

Tjenare! :)

Kom hem från skolan för en liten stund sedan och ska alldeles strax laga käk! Jag är superduper hunrig! På menyn står fiskpinnar och ris, ack så exotiskt! ;)
Den här dagen har varit ganska tråkig! Måndagar är inte min favvodag direkt, jag går i skolan från klockan 14-19.30. Visserligen är inte det så jättemånga timmar men det är jobbigt att vara hemma så sent :P Iaf, historia-lektionen var jättekort! Vi fick i stort sett bara reda på betyget på arbetet vi gjorde! Sedan hade jag en håltimma på typ 1 timma då jag satt och läste min bok. Hade sedan religion och psykologi!

På vägen hem fick jag grymt ont i hälen! Varje steg var som ett litet knivhugg. Hade då fått ett scary skavsår av mina älskade ballerinaskor! Buhu! Fy, gjorde riktigt ont iaf vilket resulterade att jag haltade hela vägen hem.

Imorgon ska jag möta Sandra innan Datorkunskapen! Hon ska kolla skor och jag ska hänga med som smakråd! Tyvärr är jag galet pank så här i slutet av månaden, annars hade jag också shoppat loss! Alla som känner mig väl vet att jag är helt galen i skor, gärna högklackade sådana! ;) Vet inte hur många skor jag äger men det är en hel del!

Nä, nu måste jag göra käk!

Puss


Rolig utgång!

Ojojoj vilken rolig kväll jag hade igår! :) Kvällen började med en förfest hemma hos mig! Jag, Tore, Henke och Ikonen satt och hinkade öl, käkade massor av chips och tjötade en massa! Var riktigt roligt! Höll på att flabba ihjäl mig vissa stunder. haha! ;) Vid 22-tiden hämtade Tores kille oss och körde mig till Lerum där jag tog tåget in till stan (dom andra skulle dra på fest!) för att möta syrran, oris och anna för en utekväll på trädgårn! Jag och syrran hade missuppfattat tiden ganska rejält så där kunde jag ju stå och vänta på mina friends som inte dök upp! Nåja! Efter cirka 40 min begav vi oss till Trädgårn! Var en händelserik kväll med mycket dans och mycket skratt! :) Blev en hel del öl igår så man är inte på topp idag! Känner mig mest trött så det blir en lugn kväll med mycket tv-tittande!

Idag satt jag på Mcdonalds med Ems och Oris en lång stund och tjötade och drack kaffe! Herrejävlar vad jag tycker om mina bästisar Ems och Oris! Vi har verkligen så fruktansvärt roligt ihop! Trots att vi alla 3 var mycket trötta efter gårdagen satt vi och flamsade och tramsade, precis som vanligt! ;) Roligast av allt var när syrran ramlade av stolen! HAHA! Fick även Ems och Oris att dö av skratt när jag sa massa flummiga saker med Stefan-och-Krister dialekt (ni vet vilken dialekt jag menar ey? Hur som helst är jag grymt duktig på att låta som dom. Vilken talang va? ha ha ha)

Här kommer lite bilder från gårdagen!


Jag, Orup och Emelie! <3

Jag och Anna på vagnen!

Jag och syrran gillar att dansa! :)


Puss


ändrade planer

Uh, jag är trött och illamående. Kanske inte världens smartaste att käka enbart en apelsin och en banan till frukost :P Ska snart fixa lite käk i form av kyckling i en asgod sås med pasta! Muuums.

Planerna för kvällen har ändrats totalt! Från att sitta vid aspen och grilla så blir det lite förfest hemma hos mig med några friends! Blir nog roligare så, tror man hade frysit ihjäl sisådär framåt kvällskvisten. hähä :) Senare på kvällen ska jag möta upp Emsan, Oris och Anna och så blir det Trädgårn! Skojjsigt.

Ska nog passa på att njuta lite av den underbara solen och sätta mig ute och läsa! Snart är jag färdig med "Luftslottet som sprängdes" Så tråååkigt att det inte finns några fler böcker i serien! Jag var verkligen jätteanti dom böckerna innan jag hade läst dom! Jag är ett stort fan av Marian Keyes böcker som är riktigt må-bra böcker (ni vet när man sitter och läser med ett stort leende på läpparna!), men efter att ha sett filmen "Män som hatar kvinnor" blev jag helt fast i serien! :) Nåja! Jag får la hitta ngn ny bok att förälska mig i :P Någon som har ngt tips på en bra bok?

Ha en bra helg!
puss


Rolig kommentar :)

Åh herrejisses vad jag är mätt! Har käkat på tok för mkt chips och dip! (himmelskt gott, men ack så mättande) Men är det fredag så är det ;)

I morgon ska jag och Mattias pallra oss iväg på en morgonpromenad innan frukost! Hans område har helt fruktansvärda promenadvägar! (hemma hos mig är det jättemysigt att promenera, med inte en endaste backe :P) Massa branta backar som gör även den hurtigaste människa trött! För några veckor sedan höll jag på att tuppa av då jag dagen till ära hade tagit på mig en supertjock jacka samtidigt som solen gassade rejält. Jag stannade cirka hundrafemtio gånger och pustade medan Mattias låg ett antal meter framför mig! Nåja. Jag kom fram tillslut iaf. hähä. I morgon ska jag dock vara lite smart och ha med mig en liten vattenflaska!

Förresten, måste bara dela med mig av en grymt rolig kommentar som lockade till mkt skratt häromdagen!

"Du vet där ringaren i Notre Dame bodde, i Louvren?"

Jag älskar sånna klockrena kommentarer! Vanligtvis är det jag som brukar bjuda på de mest iq-befriade kommentarerna. Hihi.

Nu känner jag mig väldigt trött! Gäsp! Ska lägga mig i sängen och kolla film med Mattias nu!

Puss

Sommarväder

Solen steker i Göteborg och idag har det varit riktigt varmt ute! Så varmt så jag skippade jackan på väg till plugget ;) Efter min lektion hämtade mamma mig och körde mig och Emsan in till stan! :) Vi mötte uppe Kiwi och begav oss sedan in till nordstan och köpte lite godsaker och satte oss i en park och tjötade! Jag älskar verkligen Göteborg på våren/sommaren! En riktig sommarstad! :)

Vet inte riktigt hur planerna för kvällen ser ut men det lutar nog åt att det blir en hemmakväll med lite godis och tv-tittande! Är grymt sugen på att grilla idag! Tänk vad gott det vore med grillat kött, färskpotatis och typ tzatzik! *dreggel* ;) Så lustigt, så fort det blir någolunda varmt kastar man av sig jackan och bara väntar på att det ska bli tillräckligt varmt för att damma av bikinin och lägga sig på en klippa och sola! Men så helt plötsligt kan det regna i x antal veckor! Så typiskt Sverige! ;) Nåja! Det märkts att sommaren är på väg iaf! Underbart!

Ser fram emot imorgon då jag ska träffa en massa kompisar och grilla, dricka bärs, tjöta och spela kubb! ;) Somrigt värre ey?

Ha det så jättebra people!
puss

Filmkväll

Godmorgon!

Efter två dagars ledighet ska det bli skönt att komma iväg lite granna idag! ! Klockan 12 har jag 2 timmar historia! Som tur är har jag världens snällaste mammi som kör mig till skolan! :) Himla najs! Det är krångligt att åka kommunalt med bussar och tåg och en massa byten!

Igår blev det himla sent! Jag och syster yster kollade på Harry Potter och den vises sten! Fast vi pausade sisådär hela tiden och satt och tjötade! (vi är sånna som inte kan hålla tyst när vi tittar på film, utan sitter och kommenterar filmen hela tiden, vilket andra människor blir galna på. haha :P någon som är likadan?) Nåja! Efter att ha pausat filmen sisådär hundra gånger bestämde vi oss för att stänga av filmen och kolla färdigt någon annan dag! Satt och tjötade om allt och ingenting och vid 1-tiden kändes det som om ögonen gick i kors, så då blev det till att gå och lägga sig!

Förresten, Igår var jag sjukt duktig som inte bara gick en långpromenad på eftermiddagen utan även långpromenad på kvällen! Duktiga Jossan ey! ;)

Jag och Emsan har pratat om en jätterolig idé! Vi har snackat om att åka och plugga engelska i Brighton på höstterminen i år! Det hade verkligen varit grymt roligt att komma iväg lite granna! Ska fundera på detta! :)

Puss

Hurtiga Jossan

Toodels!

Gud vad jag har varit hurtig idag! Jag gick faktiskt hela vägen ner till Gråbo! Jag hade på mig en klänning och jeansjacka över och jag svettades! :P Riktigt varmt var det, men hey, man ska inte klaga på värmen! Hur som helst, promenaden till Gråbo tog cirka 45 minuter, och jag var riktigt trött när jag kom fram! Sprang och köpte mig en Loka citron direkt när jag kom fram! Mums! Stod och suktade efter cola, men körde på det mer hälsosamma alternativet. Hejja mig! ;)

Har inte träffat Emmis på ett par veckor så det var himla trevligt att ses! Satt och tjötade en stund på hennes altan! Riktigt gött! Emma gjorde mat till oss i form av marinerade kyckligfiléer (muuuums) med pommes frites som vi käkade framför en riktigt sömnrig thriller på tv! Blev dock ingen fika! Som jag nämnde i något inlägg tidigare brukar vi ALLTID fika i mängder när vi ses! ;) Pappi var snäll och hämtade mig på vägen hem från jobbet!

Ikväll blir det filmkväll med min kära syster! Vi tänkte kolla på någon av Harry Potter filmerna! :) Även fast jag nästan känner mig lite för stor för dem filmerna tycker jag att iaf den första är himla mysig! Kvällen till ära tänkte vi köpa lite vundruvor och melon, mumsigt!


 Egobild ;)

puss

Promenad och fika!

Åh, vilket underbart vårväder det är idag! Nu ska jag bege mig ut i solskenet och promenera ner till Emma! Tar med mig min älskade mp3, så kan jag gå och shejka loss till massa bra musik på den långa promenaden! ;)
Skriver några rader när jag kommer hem!
Puss


Soligt värre

Sommaren är definitivt min favoritårstid på hela året! Sol och värme gör varenda kotte lycklig. Men det finns en liten detalj som jag inte tycker om med sommaren! Det faktum att man slår upp ögonen klockan 7 på morgonen, helt klarvaken, och hela rummet är helt ljust! Mitt rum riktigt badar i solsken på morgonkvisten! Vad ska en stackare då göra som redan har svårt att sova? :P Anledningen att jag ger er så väldigt intressant information är för att detta hände mig just denna morgon. Jag låg nog och vred mig i en timme innan jag lyckades somna om! Ja jisses. Jag får la skaffa mig en kolsvart rullgardin eller nåt. Eller bosätta mig i garaget kanske. haha.

Såg förresten Chocolat igår. Väldigt mysig film! Det är ju inte klokt vad Johnny Depp är läcker! Helt otroligt att han lyckas vara snygg i rollen som skiten pirat med dreads I Pirates of the caribbean!

Nu blir det kaffe och knäckemackor med leverpastej och gurka!

Pussheeeej


Extremt trött!

Herrejisses, klockan är bara halv 9 och jag sitter här och gäspar. Mattias är hemma hos mig och ligger och sover bredvid mig. Vi är så sociala mot varandra. haha. Idag har jag sannerligen inte gjort mycket. Jag har i stort sett sprungit mellan datorn och soffan där jag har suttit och läst! (kanske därför jag är så fruktansvärt seg?)

Är extremt sugen på chips just nu! Mums! Tur för mig att affären ligger sisådär hundra år bort, annars hade jag nog knatat dit och köpt mig en påse! ;) Men näpp, ska vara nyttig och ta mig en knäckemacka med leverpastej och gurka istället. Så det så! :P

I morgon blir det antagligen en fika med goa vän Emma! Varenda gång vi träffas så brukar vi dricka kaffe och äta massor av kakor i äkta vuxenanda. För några veckor sedan var jag och Emil hemma hos Emma. Det var en väldigt solig dag. Vi dukade upp med kaffe, bullar och flera sorters kakor och satt på rad ute på hennes balkong och tjötade och njöt av den underbara vårsolen.Det kändes väldigt pensionärsaktigt av oss. Vilket vi inte kunde låta bli att skratta åt. (; haha.

Nu ska jag övertala Mattias att vi ska kolla film! :)

puss

Hårresande läsning. (haha)

Jag älskar verkligen att kolla på gamla kort! Jag och Emelie har suttit och fnissat åt massa gamla roliga kort! :) Man märker att vi verkligen härmar varandras hårfärger (eller om sanningen ska fram är det väl i stort sett jag som brukar härma henne..haha) Nåja! Efter att ha kollat igenom en väldans massa kort kan jag konstatera att jag har nog haft varenda hårfärg som går att ha! Hade kolsvart hår i flera hår, lilabrunt i 8an, rödbrunt, röda slingor (detta var inte så överdrivet lyckat, då slingorna antog en mer orange färg ju längre tiden gick! haha!), mörkbrunt, ljusbrunt och så blont nu då! Herrejisses! Undrar hur mitt stackars hår mår egentligen!

Nåja! Tänkte bjuda på några gamla godingar! ;)


Syster och jag! Kroatien 2005

Jag och Syrran på hennes 21års kalas.
Min 19 års dag!
Min 19-års dag :)

Jag och Fia i Tyskland 2008! Jag har seriöst orange hår! Hur gick det till :D


Ganska nytagen bild på mig :)

Puss

Lipsillen Jossan

Vaknade för en lite stund sedan och ska snart bege mig ut i köket och dricka kaffe! Gääääsp! Inatt vaknade jag inte en enda gång på hela natten, vilket är väldigt ovanligt!
Visserligen blev det ganska sent igår, kom väl inte i säng förräns efter 1!  Blev väldigt mycket tv-tittande för min del! Oh, vad sorgligt det första Desperate Housewives avsnittet var! Jag satt med tårar i ögonen typ hela avsnittet! :P Jag har insett att jag har blivit väldigt sentimental på äldre dagar! Jag har väldigt lätt för att gråta till romantiska sorgliga filmer, typ "Broarna i Madison County" och liknande! Och om en film har är ett väldigt lyckligt slut kan jag bli så rörd så jag fäller en liten tår. Haha, jag är väl för rolig! Nåja!

Kollar ut genom fönstret och ser att det regnar lite smått! Orkar man bege sig ut på promenad då? Jag kan tycka det är lite småmysigt med regn! Om man stannar inne såklart ;)

Nu är det dags för frukost!
puss

Asgarv

Jag fick ett sånt fruktansvärt asgarv när jag var ute och promenerade med Emsan för en stund sedan! Den människan kan verkligen få mig att skratta!
Finns det något härligare än att skratta sig halvt fördärvad? :)


Jag lägger av ett riktigt asgarv (;

Idag är det dubbelavsnitt av Desperate Housewives! Tjoho! Här är en som kommer sitta klistrad framför tvn hela kvällen! Riktigt bra serie! Fast inget slår ju Sex and the city givetvis ;)

Imorgon är jag ledig! Ska unna mig själv en riktig sovmorgon och sedan ha en slappardag i soffan med mysbralls, tofflor och te! Sounds underbart! Ibland är det bra skönt att göra ingenting! På kvällen kommer min boy hit! Myspys!

Ha det underbart people!
Puss


Huuuungrig

Tjoho! :)

Kom hem från skolan för en stund sedan! Papsen var snäll och hämtade mig! :) Den här dagen har verkligen varit superduperlång. Känns det som iaf!
Vid 10-tiden mötte jag Sandra i stan! Vi köpte kaffe från pressbyrån och satt sedan ute och tjötade på en bänk i typ en timme! Hade trevligt som vanligt, Sandra är himla go! :) Tog sedan tåget till skolan och hade datorkunskap i cirka 2 timmar. Tyvärr hade jag så himla kort rast så hann inte springa bort till affären och köpa mig en macka innan min andra lektion började. Magen kurrade något fruktansvärt då jag hade 2 ½ timmes Samhällskunskap framför mig innan jag kunde åka hem och käka!

Nåja, nu är jag hemma iaf och sitter och väntar på mat! Huuungrig! På menyn står laxpaj. Aldrig ätit det förut men det blir nog bra! ;)

Puss


Surpuppan

Vaknade för en liten stund sedan och känner mig på dåligt humör :( Känner att jag har varit alldeles för lättirriterad och sur den senaste tiden! Detta ska d bli ändring på! Inget kul att gå runt som en surpuppa juh! :P

Ska alldeles strax tvinga i mig något att äta! Jag är aldrig hungrig på morgonen och käkar helst frukt och dricker te/kaffe men eftersom jag ska vara i skolan till klockan 5 idag känns det bäst att ladda upp med lite käk! :P Kaffet får vänta tills jag träffar Sandra i stan! Sitter och funderar på om jag orkar platta håret och sminka mig eller ej. haha. vilka problem jag har. ;) Nä, skippar nog detta idag. En skönhet klär i allt vettö. ;)

puss


Ont!!!

Fyfan vad ont jag har i min stackars kropp! Känns som jag har träningsvärk. Hm, konstigt?!. Anar att det är pga att jag slet som ett djur med städningen på Ibis i lördags. haha. Shit, jag är verkligen otränad :D Kände mig som en levande död när syrran och jag gick ut på våran dagliga morgonpromenad i morse! :)

I morgon har jag skola efter en veckas påsklov! Kan väl inte påstå att jag är överdrivet taggad kanske. ^^ Ska träffa Sandra en timme innan vi börjar och ta en kaffe! Myspys! Så det blir till att gå upp tidigt imorgon!

Oh, ser fram emot lördag! Tore och jag bestämde oss för att samla ihop ett gäng och grilla! Skojjigt värre! Jag är verkligen glaaaad att sommaren snart är här! Seriöst, finns det ngt godare än grillat kött med potatis och tzatziki? :) På tal om sommaren så måste jag ut och köpa mig en tunnare jacka! Jag höll på att dö av värmeslag när jag knatade runt i min röda tjocka jacka imorse! Är sugen på att köpa mig en snygg jeansjacka, men tyvärr är jag något pank. suck suck.

Nu ska jag käka lite melon och glo film! :)

Höres imorgon!

puss


Händelserik helg :)

Godmorgon Godmorgon! :)

Sitter här och gäspar och ska strax gå ut på min morgonpromenad! Orkar inte försöka få med mig syrran, hon sover alltid till typ 12-tiden. Så det blir till att ta med mig min mp3 och gå och digga i takt. ;) tss..

Har haft en väldigt rolig helg faktiskt! I fredags var det tjejkväll med Emsan och Oris! Vi är ett förjävla bra team! Haha. "Det är inte påsk, dä ä påsk" Blev en hel del tjöt om allt och ingenting.


 Jag och goingen Oris! :)

Jag och syrran.. Tror vi försöker se vältränade ut. haha ;)

På lördagen gick jag upp tidigt! Skulle jobba på Ibis! 9-16. Sedan gjorde jag mig i ordning och åkte till Mattias och käkade middag! På kvällen var det lite partajj hos Fia och Thomas! Var riktigt roligt! Blev mkt tjöt och dans. :) Kom i säng vid halv 2 efter en mycket rolig kväll!

 
Fia, jag och syster på balkongen :)



Jag och Fia dansar till Rihanna! :)

I söndags var det middag hos morfar! :) Bjöds på mumsig fläskfilé och tårta till efterätt! Var kul att träffa min kusin Sofia som bor i Tyskland och inte är hemma så mycket! Kvällen spenderades i min soffa med min bok "Luftslottet som sprängdes". Jag har fastnat rejält för Stieg Larssons böcker! Superbra! :)

puss

Konstiga drömmar

God morgon!

Som vanligt är jag uppe i gryningen!  ;) Har vaknat sisådär 3 gånger inatt! För mig är det helt omöjligt att sova hela natten utan att vakna.  Har jag nog inte lyckats göra på flera år! Ganska irriterande :P Drömde helt vansinnigt konstiga drömmar. Bland annat att jag jobbade på en jättefin restaurang, som serverade Mcdonalds mat! (huh?! :P) Jag var superduperstressad och kunde inte någonting. Höjden av stress. haha (;

Snart ska jag och min kära Matteboy gå ut och ta en långpromenad innan frukost! Känner mig himla stolt över mig själv då jag har tagit tag i mina promenader igen! Sedan blir det till att åka hem och ha filmkväll med Ems och Oris! Skojjsigt! :)

Nåja, nu blir det promenad!

puss

Promenad :)

Herrejisses vad kass jag har varit på att blogga den senaste tiden. ;) ska bli bättre, jag lovar!

Den här veckan har jag påsklov! Väldigt skönt måste jag säga! Har visserligen inte gjort så mkt! Mest legat i soffan och läst "Flickan som lekte med elden" av Stieg Larsson! Himla spännande måste jag säga! Läste "Män som hatar kvinnor" häromveckan! Himla bra bok! :) Så om ni inte har läst dom böckerna, gör det!

Idag är det sånt där underbart vårväder som jag älskar! Jag och syster yster tog en promenad på banvallen förut! Emelie är verkligen min bästa vän! Vi kan prata om exakt allting och ingen kan få mig att garva som henne! Hon har lika värdelös humor som jag! haha! Det blev en svettig promenad! Jag hade gjort misstaget att ta på mig svarta mysbralls och en svart skinnjacka = VAAARMT!

Idag ska jag vara extremt duktig och släpa mig till gymmet med Mattias! Kommer väl antagligen parkera mig på en cykel och kämpa tills jag blir helt högröd i ansiktet! (;

På lördag ska jag jobba! Skojjsigt att jobba samtidigt som Toris :) På kvällen blir det lite partajj hemma hos Sofia och Thomas! Ser jag fram emot!

Ha d bäst people ;)


RSS 2.0