Gott nytt år! :)

Herrejisses vilken träningsvärk jag har! Helt galet :P Ryggen och axlarna riktigt värker! Fan vad passande, nyårsafton och allt ;) Nåja, ska inte klaga, jag kämpade på riktigt rejält igår när jag och Matte var och tränade! haha, duktig Jossan!

Har sovit jättedåligt inatt! =( Gick och la mig vid 1-tiden och kunde inte sova trots att ögonen riktigt värkte av trötthet! Jag låg där vände och vred på mig och tankarna snurrade runt i huvudet! Lyckades somna efter ett bra tag, men vaknade vid 4-tiden och var helt klarvaken! Låg och stirrade upp i taket och blev riktigt irriterad på mig själv! :P Normala människor hade efter en sån här natt kanske sovit till 12-1, men inte Jossan inte! Upp i gryningen ;) Mattias sover som en stock! Ska nog låta bli att väcka honom och gå ut och käka frukost! Har saknat mina älskade havrefras med lättfil när julen kom och jag bytte ut det mot den ständiga knäckebrödsmackan med julskinka! ;)

Idag tänkte jag även ta en promenad på banvallen! :) Det är ganska mysigt väder idag (även fast det är lite grått, men hey, det är december, vad hade man väntat sig? :P) så jag ska nog bege mig ut på en liten sväng snart!

Idag är det nyårsafton (nähä? :P) och jag kan inte fatta att det är ett nytt år i morgon! Shit, det är knappt så man hinner med! :) Frågan är om man ska orka ha några nyårslöften i år! Kanske ska köra med mina gamla vanliga ;) Sluta röka, sluta äta godis, börja träna! haha! Nåja! Det ordnar sig!

Dags att äta frukost!

Gott nytt år hörrni ;)

Pusss


Fniss

Tjoho! :)

Har precis avslutat ett parti "Alias" (lite sämre variant av "Pratmakarna") Himla roligt spel! haha!

"Vad heter Roms huvudstad?
*tystnad*
"Rom?"

Haha! Så fel det kan bli!

Igår var jag på filmkväll hos Tore! Var himla roligt! Kanske inte blev så mkt film men ändå! haha :) Satt och tjötade skit och kollade på gamla roliga kort från förr! :D Spelade även lite Nintendo Wii! Något jag tyckte var himla roligt! Först blev det en omgång Mario Cart! Något jag inte är överdrivet bra på! haha =) Körde även lite bowling! Tore var sjukt bra och slog strikes hela tiden, medan jag lyckades skruva mina bollar och knappt fick ner några ;) Lyckades nästan svinga in kontrollen i tvn! Haha! :) Somnade ganska sent, vid 3-tiden och var tvungen att gå upp vid 9-tiden i morse, för vi båda skulle åka in till stan! Gah, var helt galet trött när jag vaknade! :P

Nåja! Träffade iaf Mattias vid 11, och så åkte vi till backaplan för en liten shoppingtur! (har blivit mkt shopping på senaste tiden :P) Hittade en jättesnygg mörkrosa klänning på rea inne på MQ! Fick den för halva priset! ;) Då fick jag användning för mitt presentkort! Wiie, bra va? Riktigt fynd må jag säga! :)
Efter det blev det lunch hemma hos Matte och sedan begav vi oss till gymmet! Shit, jag har då inte tränat på år och dar! Tog i så jag var alldeles illröd i ansiktet! Men det var gött efteråt! Känner mig helt mör i kroppen nu dock! :)

Nåja, nu ska jag kila! :)

Ha det så bra, och gott nytt år förresten! ;)

puss

Filmkväll!

Hallå Hallå! :)

Har precis käkat middag (pyttipanna för alla intresserade :P) och ska om ett tag bege mig hem till Tore på filmkväll! Trevligt Trevligt! Var år och dar sedan jag var hemma hos henne så det ska bli roligt! :) Idag har varit en riktigt lugn dag! Jag och Matte sov länge idag! (eller ah, klockan 11 är länge för mig som brukar slå upp ögonen i gryningen vid sisådär halv 9-tiden varje dag ;).. så det var skönt att få sova ut för en ggns skull!) Käkade antagligen det här årets sista julskinksmacka med senap till frukost! Så himla gott, synd att det inte är jul oftare! ;) Åkte hem vid 3-tiden och lyssnade på musik på högsta volym på bussen! Mysigt! Har inte varit hemma på ett par dagar så det är ganska gött att komma hem en sväng, även fast jag åker om typ 2 timmar igen! haha =)

Idag är det sånt där riktigt mysigt vinterväder som jag gillar! Träden är alldeles vita och det är sådär lagom kallt! Jag är inte världens största fan av snön & kylan!
Jag saknar sommaren! :) Jag riktigt längtar tills våren kommer. Tänk vad härligt att kunna slänga in vinterjackan långt in i garderoben och få använda jeansjacka ist! :) Härligt! Men men, det är bara att hålla ut!

Oh btw, nu är nyårsfirandet fixat! Blir till att vara i Kungsbacka och käka middag och ha det trevligt med mina goa vänner och pojkvän! :)

Nu ska jag upp och kolla på "Home Alone"

Hörs i morgon ;) puss

Shopping! (igen :P)

Hello ;)

Idag träffade jag Tore i stan för att återigen ta en shoppingrunda på stan! :) Hade betydligt mer tur idag än igår! Jag hittade min nyårsklänning! Det blev en svart spetsklänning från Gina Tricot! Himla söt måste jag säga! ;) Tillsammans med ögonskuggorna jag köpte och mina svarta stiletter kommer det nog bli himla najs! Efter att ha sprungit runt i femtioelva affärer övertalade Tore mig att käka på Mcdonalds! Så en pommes frites och en cola slank ner! Hade väldigt trevligt, alltid lika kul att träffa Tore! Vi var väldigt flamsiga och tramsiga! haha! Garvade gött åt hennes "rhododendron-sås" :D Efter shoppingen åkte jag tillbaks till Matte! Tyvärr gick inte bussen hela vägen hem till honom, så jag fick gå sista biten! Fyfan vad jag frös om fossingarna! (trots att jag hade höga stövlar på mig!) Hade tänkt lägga mig i badet sen och läsa min nya bok! Mysigt!

Som jag nämnde i förra blogginlägget var jag och Matte på bio igår och såg "Yes man" Den var faktiskt riktigt bra! Som vanligt var ju Jim Carrey fruktansvärt rolig så det blev en hel del skratt! ;) Definitivt en film jag kan rekommendera!

Uh, under julen har jag proppat i mig så mkt onyttiga saker! Julmat/julmust/godis/u name it! Så efter nyår hade jag tänkt vara förjävla duktig och skaffa mig ett gymkort! :) Jag har tyvärr aldrig riktigt varit träningstypen! (jo, visserligen spelade jag ju fotboll väldigt länge, men det var ju för hundra år sedan). Jag har alltid varit avundsjuk på människor som orkar gå till gymmet flera ggr i veckan! :P Jag är och förblir en latmask! Men förhoppningsvis ska det bli ändring på det!  Så om ngn känner för att träna med mig är det bara att höra av sig! ;)

Puss


Shopping!

Hejsan! :)

Usch, jag sitter här och är riktigt trött, och klockan är knappt 8 på en lördagkväll! Jag börjar bli lite av en pensionär! ;) Förstår inte riktigt anledningen till min trötthet då jag sov middag förut :P

Idag var jag och Mattias inne i stan och shoppade! Vi var där riktigt tidigt! Klockan var knappt 11 när vi kom in i nordstan! Det var verkligen jättemkt folk i stan idag! Meningen var att jag skulle hitta en riktigt snygg svart nyårsklänning (och gärna lite halsband, armband och hårgrejer att matcha klänningen med hehe :P) men det fanns ju typ ingenting som föll mig i smaken! Tråkigt! Nåja, fick iaf köpt en bok, så det är ju alltid nåt! Ska in och shoppa med Tore i morgon så då fortsätter jakten på min nyårsklänning! ;) Iaf, efter en lång tids promenerande fram och tillbaks i stan blev vi hungriga och det var dags för lunch! Vi var himla sugen på Mother India, men när vi kom dit insåg vi att det var stängt! Så vi skyndade oss till Jensens ist! Mitt favvoställe ;) Det var himla gott! Kanske lite väl dyrt för att vara lunch, men man lever ju bara en ggn!

Ikväll blir det bio för hela slanten! Ska se "Yes man" klockan 23.15! (blir en sen kväll idag!) Jim Carrey är ju med och då brukar det ju bli roligt! :)

Kan ju berätta om juldagen för alla intresserade! Kvällen började med förfest hemma hos Fia! Det var jag, syrran, orup, frida, madde & johanna! Hade riktigt trevligt! Drack vin, tjötade och sjöng en hel del kareoke! Jag fick hela 9240 poäng på Abbas "Mamma mia" haha! Det ni ;) Efter några timmar styrde vi stegen mot stan! Majoriteten ville gå till Dancing Dingos(något jag kanske inte var överlycklig över då jag varit där en ggn tidigare och inte hade överdrivet roligt :P) Hade faktiskt riktigt roligt! Drack drinkar och dansade en hel del! (inte lika mkt som vanligt då jag kvällen till ära hade på mig en svart tubklänning som insisterade på att åka ner om man inte var tillräckligt uppmärksam! haha!!) Mötte Mattias vi halv 3 och så tog vi taxi hem! Dagen därpå mådde jag inte överdrivet bra! Det krävdes en hel del vatten & sömn, men sedan så mådde jag bra!

Förresten, ni anar inte vad som hände mig på julaftonsmorgonen!! Jossan goes osmart! Jag stod och plattade mitt hår och bad mamma om hjälp! Mamma råkade tappa plattången och jag fångade den av ren reflex och brände mig som faaaan på tummen! Usch, det gjorde ruskigt ont! Det resulterade i att jag under frukosten fick sitta med handen i en bunke med iskallt vatten! Har fått en scary blåsa som jag hoppas försvinner snart!


Jag, julle och syrran på julafton :)
jag, julle och syrran på julafton :)


Ha det gött! :) puss

God jul! :)

Jahopp, så var julafton över för denna ggn! Igår var en mkt mysig dag! :) Klockan 11 var det fika hemma hos morfar med kusinerna och deras familj! Käkade prinsesstårta (eftersom min kära mamma fyller år på julafton :P) pepparkakor och annat gött! Efter ett tag var det julklappsöppning med kusinerna! :) Fick 2 body butter (luktar underbart! :P), ögonskugga, läppglans, body lotion mm!

Sedan hälsade vi på mormor på hemmet en stund och åkte sedan hem och käkade gröt! (inte jag dock. jag avskyr gröt. usch :P) Morfar kom hit på eftermiddagen och klockan 3 var det Kalle Anka som vanligt och julmat vid 6-tiden! Sedan var det julklappsöppning med familjen och morfar! :) Fick asbra grejer! En svart tubklänning, en stickad "vardagsklänning" (för alla som känner mig väl vet ni att jag ääääälskar klänningar :P) en vit kofta, ett partylinne, dolce & gabbana light blue, pengar, smink bla bla :) Blev väldigt nöjd, så tackar tackar! ;) På kvällen blev det film! "Tomten är far till alla barnen" Shit, riktig ångest-film så det blev en hel del kortspel istället! hehe! Somnade vid 1-tiden då jag var helt sanslöst trött efter en mkt lyckad julafton =)

Idag blir det kalkonmiddag hemma hos Matte! Ska bli mysigt! :) Senare på kvällen blir det förfest och utgång! Skojjsigt, skojjsigt (:

Nåja... God jul på er people! Puss och kraaam! :)


Julen är här.. *tralala*

Tjoho! :)

Så var det måndag igen (tiden bara flyger fram!). I vanliga fall är jag inte världens största fan av måndagar men såhär två dagar innan jul är det en ganska mysig dag! :) Jag saknar fortfarande snön! Hallå eller, det är december!! Men men! Julkänslorna har kommit smygande och ikväll blir det nog till att klä granen! myspys. I morgon ska jag in till stan och köpa de sista julklapparna! (jag har varit sjukt seg i år och väntat in i det sista! smart jossan!) Har fortf kvar mams, paps, ems och mattes presenter! Nåja, det ordnar sig! :)

Har haft en riktigt trevlig helg btw! :) I fredags var matte här! Vi kollade på film och somnade relativt tidigt! Kändes lite konstigt att Idol inte visades då det har blivit lite av en vana att bänka sig framför tvn klockan 8 varje fredag! :P Nåja!

På lördagskvällen träffade jag Orup i stan! Meningen var att vi skulle sätta oss och ta något glas vin eller två! :) Vi hamnade på Chez! (efter att ha letat efter stället i hundra år, trots att vi hade varit där flera ggr! haha. två virrpannor på vift!) Satt där och tjötade om allt och ingenting och det blev en hel del vin! haha! :) En riktigt trevlig kväll måste jag säga!

Igår var jag aningen bakis och allmänt astrött! På kvällen var det middag hemma hos morfar! Jättegott! :) Kvällen spenderades framför tvn med chips & dip! Gott! =)

Nu ska jag fortsätta kolla på "Home Alone" Hihi..

Pusspuss!

Bio med Ems och Orup!

Dagen blev inte riktigt som planerat! Var ju tänkt att det skulle bli myskväll i tv-soffan, men istället hängde jag med Ems och Oris på bio! =) Satt och klagade för Ems imorse att jag ville hänga med på bio men att jag inte hade råd eftersom jag är sjukt pank, men så fick jag ju som sagt en biobiljett! (som jag glatt nämnde i förra inlägget :P) Bra va! ;) Det blev en himla stressig bussresa då vi hade tänkt helt knas och inte kollat upp biotiderna ordentligt! :S (jag och emelie är helt vimsiga ibland. haha) Men vi skyndade oss att köpa godis (för det måste man ju ha :P) och sprang sedan till bion, och vi hann! =) Twilight blev det och den var himla bra faktiskt! Sen var ju killen i filmen himla snygg med! ;)

Snart ska jag borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen och läsa min bok! Myspys!

Godnatt!


raindrops falling on my head.. tralalala :)

Halloj! (:

Eftersom jag har fått mycket klagomål från mina nära och kära att jag har inte har skrivit i min blogg på länge så tänkte jag förgylla eran dag med några rader! ;) Hoppas ni blir glada nu! haha!

Har precis käkat frukost bestående av två knäckebröd med leverpastej och gurka och en tallrik havrefras med fil! (intresseklubben antecknar! :D) Jag är verkligen ingen frukost-människa i vanliga fall! Ofta brukar jag bara käka en frukt på morgonen, dum som jag är! Jag är typen som är illamående när jag vaknar och måste vänta typ 1-2 timmar innan jag överhuvud taget får i mig någonting! Men nog om det ;)

Kom hem från Mattias för en stund sedan! Bussresan kändes otroligt lååååång idag! Satt och läste och lyssnade på musik på hög volym! :) Det var mindre skoj att gå av bussen, då det regnade! Usch och fy! Jag frös som en gris när jag gick uppför backen i shorts (dock med leggings under :D) och en skinnjacka! Idag blir en lugn dag med tv-tittande och myspys i soffan med varm choklad och min bok! :) Kanske att jag orkar gå ut på en promenad senare.. Har blivit lite dålig med det på senaste tiden! Ska försöka tvinga med syrran!

Nu är det ynka 6 dagar kvar till julafton och jag har inga julkänslor för fem öre! Känns jättetråkigt! Visserligen är det svårt att fatta att vi börjar närma oss jul när det regnar ute! BLÄ! Man kan ju alltid hoppas på liiiiite snö på julafton för det vore himla mysigt! :) Jag borde ge mig ut på stan och köpa de sista julklapparna! Den stora frågan är vad jag ska köpa till Mattias! Så fruktansvärt svårt tycker jag! :P

Fick en himla trevlig överraskning när jag öppnade posten förut och såg att jag fått en biobiljett från Ibis! :) Wie!

Nåja! So long flaggstång :P

RSS 2.0