Fryser!

Tjoho!

Usch vad jag fryser! Var är mina goa tofflor när man behöver dom som mest? :) Har mest legat i soffan hela dagen och kollat på Sex and the city! Min favoritserie ever! Tröttnar aldrig! :) Har även hunnit med att handla lite mat och sådära! Päronen och syrran är ju i London så jag är själv här hemma! :) Tänkte först ta bussen ner, men eftersom jag har slarvat lite med mina långpromenader på senaste tiden bestämde jag mig för att gå ner! Usch, ångrade mig när jag hade gått en bit! Så galet kallt! Synd att mina gosiga tumvantar redan är trasiga =( Men men! Det är ju alltid bra med motion! Men som den latmask jag är tog jag bussen tillbaka! ;)

Nåja, det blev köttbullar och makaroner till middag! Gott (not). Och nu väntar jag på att Tore ska komma hit och sova över :) Har köpt chips och cola! Mumsigt! Ibland får man unna sig! ;)

Hade förresten jättekul när jag var ute me Julle i lördags! :) Dansade dock i lite för höga klackar så hade ont i fötterna dagen därpå!

Usch, inser att jag måste dammsuga hela huset + att jag har en hel hög med disk som väntar på mig! skojjigt värre!

Nåja, Take Care! =)
puss

Fredag

Tjoho

Klockan är snart 5 och det är redan mörkt ute! Galet! Kom hem från Tore för en stund sedan. Var där och fikade. Jag köpte med mig cola och Tore bjöd på sockerkaka! Himla gottigt! (: Tyvärr åt jag lite för många bitar (den var ju så himla god) samt hällde i mig en hel del cola, så blev lite smått illamående! hehe! Men men, hade himla trevligt! Satt där och tjötade några timmar, sedan hämtade mammi och ems mig! Nu sitter jag och är riktigt hungrig och väntar på mat! Lax med pressad potatis! Min favorirätt! (: Ikväll ska jag umgås med min kära syster! Vi ska kolla idol (heja alice), snacka massa skit och käka massa onyttigt! :) Senare på kvällen ska jag åka hem till älsk!

I morgon åker hela min familj till London och ingen är mer avundsjuk än jag! :) Jag var ju visserligen där för bara 2 månader sedan så ska la inte klaga! :) Men jag längtar redan tillbaks! London är en så himla mysig stad och shoppingen är grymt rolig! Sen hade det varit jävligt roligt att hälsa på min going Carro med! Men men, det kommer fler tillfällen! I morgon ska jag gå ut med min kusin vitamin Julia! Det ser jag fram emot! =) Är väldigt sugen på att åka till stan och köpa mig en ny partyklänning men känner att jag inte riktigt har råd med det! Synd, för jag är väldigt shoppingsugen!

Usch, är väldigt trött på min frisyr för tillfället! Känner att det snart är dags för ett besök hos frisören för min del! =) Det ska bli ljusare! Himla tjusigt :P Tur iaf att jag har min älskade plattång (som jag använder flitigt) så slipper jag mina greve-lockar (haha, internt skämt)

Nåja, dags att kila!

Take Care!
 
puss







Långpromenad

Tjenare! :)

Usch, har sovit så sjukt dåligt inatt! Vaknade sisådär femtioelva gånger och låg klarvaken! Låg ensam med mina tankar och lyssnade på Mattias snarkningar och kunde inte somna om på en bra stund! Inte blev det bättre av att vi hade sett en riktigt läskig skräckfilm precis innan vi gick och la oss, (att jag aldrig lär mig?! :P) så jag kurade ihop mig under täcket och försökte att tänka på allt annat än den läskiga filmen! :) Jag är la för rolig!

Nåja! Vaknade vid 9-tiden och kände mig inte utsövd för fem öre! (Tyvärr är jag inte typen som kan sova mig igenom halva dagen, utan vaknar vanligtvis vid sisådär 8,9-tiden, timmar före alla andra! :P) Som om inte det var illa nog så hade jag huvudvärk! blä! Nåja! Käkade frukost och sedan hämtade morfar och ems mig och så åkte vi och hälsade på mormor! :) Fikade på ett mysigt café efter det och begav oss sedan hemåt! Jag och Ems fick den smarta idéen att vi skulle gå hem från Gråbo! Promenaden tog cirka en timme och gjorde mig riktigt trött! :) Men det är alltid trevligt att umgås med min syster! Så jävla kul för vi har exakt lika dålig humor! haha! Snart blir det potatis och purjolökssoppa och sedan kommer min honey hit! Mysigt!

Är så sjukt shoppingsugen btw! Känner för att köpa ett par riktigt snygga stövlar! (inser dock att jag har alldeles för många skor redan nu!) Är dessutom i stort behov av en vinterjacka!

Längtar till helgen då jag ska ut och partajja med min going Julle! Wie! :) Skojjigt!

Take Care! /Jossan


Mysig helg.

Halloj! :)

Jahopp, då var man ny på den här sidan dårå! :) Tänkte ta och inviga min blogg med några rader! ;)

Veckorna bara flyger fram och det är redan November! Herregud, det är knappt så jag hinner med! Sommaren känns fruktansvärt långt borta! :( Känns deprimerande med vinterjacka, vantar och mössa! Jag saknar mina älskade högklackade stiletter och flip flop dojjor! Visserligen är det inte så långt kvar till jul! Och det är ju alltid nåt att se fram emot! Har redan börjat fundera på vad jag skall ge för julklappar till mina nära och kära! Tyvärr är jag ganska fattig så det får bli billiga presenter i år. haha. Nåja! Har inte riktigt kommit på vad jag önskar mig i år men en ny kamera kommer nog stå överst på min önskelista, samt kläder, parfym och presentkort :)

Har haft en riktigt trevlig helg som vanligt! :) En ganska lugn sådan men det kan ju vara gött det med!

I fredags var jag, ems och mammi hemma hos Wickenbergs i Alingsås! Det bjöds på god middag och efterätt! Sjöng en hel del kareoke! Haha! Väldigt skoj om du frågar mig! Sen att jag inte är världsbäst på att sjunga är väl en sak men det är en annan historia! :)

I lördags fikade jag med ems, orup och veronica! Vi satt på ett café i mysiga Haga! Blev mkt tjöt och mkt skratt! Så som det ska vara! ;) Efteråt hämtade min kära pojkvän oss och vi åkte och handlade mat inför kvällen! På menyn stod kyckling, ris och sås! Jag är verkligen superkass på att laga mat så det blev till att laga något lätt! haha! Nåja! På kvällen slappade vi bara. Kollade tv och käkade hur mkt chips som helst! :-) Mums! Kollade på "Min bästa väns bröllop" och somnade sedan i soffan runt 1-tiden! En ganska lugn dag med andra ord! :)

Idag har jag bara slappat i mina mysbyxor hemma och kollat tv! Sitter hemma hos Mattias nu! Tänkte göra mig en kopp te och sedan titta på ngn film! Mysigt! :)

Ha d gött!


RSS 2.0