Uppe med tuppen.

Godmorgon Godmorgon!

Det var längesen jag var så trött som jag var igår kväll. Jag och Mattias låg och kollade på en Wallander film på 4an och redan vid 9-tiden började ögonlocken kännas tunga och jag hade otroligt svårt att koncentrera mig på filmen! Minns knappt ens vad den handlar om så här i efterhand ;). Vid 22-tiden släckte vi lampan, som ett riktigt pensionärspar, och jag somnade på typ 1 minut. ;) Detta resulterade i att jag vaknade hur pigg som helst klockan halv 8. Har sedan dess läst "This Charming Man" (60 sidor hittils idag. wääy, duktiga jossan) och ätit frukost bestående av blue fruit te och rostade mackor!

Idag blir det fika med Oris! Antar att vi går till café Garbo som vanligt! Vi är ju näst intill stammisar nu ;) Dom har väldigt gott käk där. Prova kyckling med currysås och ris om ni har vägarna förbi! ;) Lovely! Hur som helst, alltid skoj att träffa Oris! En av de absolut härligaste människorna jag känner! :D

Nåja, vi höres senare!

Puss


Söndagsmys

Tjenare! :)

Idag är det riktigt söndagsväder här i Göteborg! Regnet har öst ner hela morgonen och jag som tänkte bege mig ut på en promenad ändrade mig och kröp ner under täcket igen! Har spenderat en lång stund med min bok "This charming man" av Marian Keyes! Ska läsa ut den till nästa måndag då jag har en bokredovisning i engelskan! Jag har läst cirka 200 av 850 sidor. Jag älskar verkligen hennes böcker! Har ni inte läst dom så tycker jag att ni ska göra det! "Vattenmelonen" är min favorit! :)

Igår insåg jag att jag blir sämre och sämre på bowling varje gång jag spelar det! Jag, Mattias, David och Tore träffades vi 8-tiden i Gamlestan för att köra en omgång bowling. Jag tyckte det var kul i sisådär 10 minuter. Tills jag började inse att jag är en jädra sopa när det kommer till bowling. ;) Dom andra fick strike efter strike medans jag slog klotet i rännan sisådär hela tiden. Till slut lät jag Tore kasta åt mig, vilket resulterade att hon istället träffade den förbaskade rännan! Tack för den typ. haha ;) Hur som helst, efteråt blev det en liten sväng till "Parken". Satt och tjötade och tog några öl! Ganska lugn kväll som slutade i tv-soffan med en massa pringles!

Igår fick jag förresten finfina träningskläder av Matte. Det blev ett par tajta nike-byxor och ett svart linne! Man tackar man tackar! Mina otroligt fula röd/svarta träningsbrallor är härmed ett minne blott. ;)

Nu ska jag fortsätta med min bok och sedan ägna mig åt några timmars mattepluggande.. suck.

Puss på er!

Ge mig en solsemester tack =)

Godmorgon! =)

Eller ah, godmorgon kanske är fel ord med tanke på att jag har varit vaken sedan klockan 8 :) Gick direkt ut på powerwalk. Jag hade verkligen noll lust att lämna mitt goa duntäcke och bege mig ut i kylan! Skulle nog tagit med mig en mössa, öronen var helt illröda och kalla när jag kom hem igen! Snart ska jag värma mig lite spagetti och köttfärssås och sedan åka till min 3 timmar långa engelska lektion. Snark.

Snart är det helg och ingen är nog gladare än jag för det ;). Blir inget partajj denna helg, utan bara mys med min älskling och bio med Orup på söndag! Kan vara himla skönt att bara koppla av ibland också! =)

Förresten, jag är så himla sugen på att resa bort! Visserligen var det ju inte alls längesen jag hälsade på min syster i Brighton, men ändå! ;) Det här deprimerande höstvädret är så otroligt boring! Visst, det är lite smått mysigt med hösten ändå, med mysiga tjocka koftor och halsdukar men jag saknar redan sommaren! Hade varit supernajs med en solsemester just nu. Någon som vill åka med? ;)



Kroatien 2006

Fjällbacka 2008. Ringo är huuur kul som helst :)

Askimsbadet med tjejerna 2009

Jag längtar redan till nästa sommar!! :)

Nåja! Dags att göra lite käk!
Puss



Välkommen tillbaka :)

Hejsan! :)

Nu var det otroligt längesedan jag skrev några rader här! Tänkte att det är dags att sparka igång den här bloggen igen! Jag älskar ju att skriva, jag är bara så otroligt lat stundvis ;) Men nu får ni då återigen läsa om mitt otroligt innehållsrika liv. haha!

Den här dagen har börjat bra! Käkade lite frukost och åkte med min honey till gymmet. Alla som känner mig vet att jag avskyr allt vad träning heter! ;) Men det håller inte att leva på chips & dip (tyvärr. hehe) och hänga i soffan hela dagarna! Parkerade mig på en cykel och kämpade på tills jag var alldeles röd i ansiktet. ;) Dagens träning är härmed avklarad! Något inom träningsväg som jag faktiskt tycker om är Powerwalk! Där jag bor finns det otroligt bra promenadområden, så innan frukost brukar jag ta med mig min mp3 och gå ut en sväng! Efteråt känner man sig otroligt hurtig och har fått en bra start på dagen. ;)

Förresten, i förrgår blev det en sväng till frisören! Jag som har varit blond i cirka ett år kände att jag ville göra något kul med håret, och tänkte alltså satsa på att färga håret mörkare! Jag riktigt såg mig själv komma ut ur frisörsalongen med vackert skinande hår och alla skulle titta på mig och utbrista "wow". Well, riktigt så blev det väl inte ;) Färgen är visserligen riktigt cool (ganska mörkt brunt hår med inslag av rött.) men jag är inte alls speciellt förtjust i längden. Men men, som tur är så växer ju håret ut. ;) Jag har alltid drömt om riktigt lååångt vackert hår, men man kan inte alltid få som man vill! När klippningen var klar fick jag massor av mousse och gelé i håret (något som jag inte gillar! :P) så mitt hår såg lite ut som lite av ett skatbo när jag begav mig hemåt. haha :) Men efter en runda med plattången såg det riktigt fint ut! Hur som helst, jag är nöjd!


Så här såg jag förresten ut sist jag hade mörkt hår. En herrans massa år sedan ;)

Nu ska jag göra mig lite lunch i form av min paradrätt, köttbullar och makaroner. ;) Sedan blir det till att plugga matte och efter det bege sig till stan för en fika med min goa Oris!

Puss och kram ;)

RSS 2.0