blåa fötter

Tjoho!

Vilket extremt tråkigt väder det har varit idag! Var hemma hos Emmis en sväng förut! Vi trotsade regnet och gick ut på en långpromenad! Jag var dum nog att ha på mig svarta ballerinaskor, som blev pisseblöta efter en liten stund! Så när vi kom tillbaks till Emma hade mina skor färgat av sig så mina stackars fötter var alldeles blå/svarta! Mkt snyggt. :P Det spelade ingen roll hur mkt jag än tvättade dom, fossingarna förblev svarta. :(
Nåja! Får hoppas att det är fint väder i helgen, hade ju tänkt att grilla!!

Imorgon ska jag till frisören! Ska bli himla skönt att bli av med den fula mörka utväxten! Ska göra mer blonda slingor! Blir nog himla tjusigt ;) Har funderat på att färga håret mörkbrunt/svart, men tror jag struntar i det! Trivs bra som blondin ;)

Förresten, blev himla glad förut! Provade mina gamla jeans som har varit för små jättelänge! Och dom passade perfekt! Woho, typ ;)

Puss.


:)

Tjabba Tjena!

Trots att jag var på riktigt uselt humör när jag vaknade imorse blev jag riktigt glad när jag kom till skolan!
Efter provet (som faktiskt gick ganska bra, hejja mig) så gick jag och Sandra och käkade thai-buffé! Det var så himla gott! Det dumma är att jag alltid kastar i mig maten så jag blir proppmätt efter typ halva tallriken! :P Alla som känner mig väl vet att jag är världens största fan av thaimat! Så om ni vill impa på mig vet ni vad ni ska bjuda på. höhö ;)
Efter lunchen gick vi och satte oss ute och höll på att blåsa bort! Jag som dagen till ära hade på mig en oversized t-shirt fick riktigt hålla i den för att inte visa allting. :P

Idag fick jag förresten tillbaks allt mitt smink, plattång, parfym och ballerinaskor som har varit hemma hos en kompis sedan valborg! Jag har alltså fått gå med grevehår (internt skämt mellan mig och syrran) i nästan en vecka! Jag har ganska mkt fall på håret, så plattången är min bästa vän. haha :) På tal om hår, jag måste verkligen boka en tid för att göra mer blonda slingor i håret! En klippning hade också suttit väldigt fint, då mitt hår börjar anta formen av en risbuske! Mkt snyggt! ;)

Ikväll ska jag kolla på Desperate Housewives! Wie!

Puss


Deppig.

Usch och fy vilket dålig humör jag är på! Har knappt sovit någonting inatt. Mest stirrat upp i taket och somnat, vaknat 30 min senare, somnat.. ja ni fattar :P Inte blev det bättre av att Puff var otroligt kelsjuk förut och hela tiden skulle lägga sig så nära mig det bara gick! Inte så uppskattat när man försöker sova. haha.

Idag har jag prov (undra hur många gånger jag har sagt det?) men först blir det kaffe med Sandris. Skippar min powerwalk denna morgon! Är inte på humör alls och dessutom regnar det ute! Frågan är om man ska ta sig en kvällspromenix senare idag? Syrran ska ju jobba idag, så blir till att traska ut i min ensamhet då! ;) Iaf, Lycka till Ems (jag vet att du läser det här!) höhö!

Nu ska jag äta frukost! Creme bounjour vitlök med tomat! Me lajk! Och så lite kaffe.

Hörs senare got folk.

Mysigt =)

Hejsan

Håller på att laga lite käk (eller okej då, koka makaroner och värma thai-gryta så jag är väl inte mycket till kock ^^) och ska sedan bänka mig framför läxböckerna (prov på tisdag!) och sedan vira in mig i en filt och glo på tv! En riktig myssöndag med andra ord!

Vi var ju förresten på Marstrand igår! Helt underbart ställe! Jag var dock inte speciellt smart, utan struntade i att ta med mig en kofta! Hemma var det ju supervarmt men ute vid havet blåste det en hel del! Så fick låna papsens kavaj! Inte överdrivet snyggt till min svarta klänning kanske! Haha! Grillade korv och bröd och hade det riktigt mysigt! Var längesedan jag var där! Mamsen och gänget insisterade på att gå runt hela ön! Det var fruktansvärt tur att jag dagen till ära hade tagit på mig vita converse =). Marstrand är verkligen supermysigt! När jag var liten var vi ofta där med älskade mormor och morfar så har mycket fina minnen därifrån =). Senare på kvällen blev det ännu mer grillkäk! Blev klyftpotatis, kött och tzatsiki! Helt underbart gott! Jag älskar verkligen sommar-mat, och det faktum att man kan sitta ute och äta utan att frysa rumpan av sig! Blev en sväng till Gråbo framåt kvällskvisten för lite festligheter! Var väldigt kul =)

Vi åt förresten en helt underbar frukost förut! Melon, jordgubbar och hallon! Kändes otroligt nyttigt ;) Var otroligt sugen på att käka upp resterna av mina chilinötter och ostbågar, men till min stora förfäran var dom slut! Så jag körde på det nyttiga alternativet istället!

Underbar frukost, ey? ;)

Grillning på Marstrand! Mysigt!

Tyckte denna bilden var så mysig! =)

Förresten! Jag är så otroligt irriterad över att jag alltid lyckas med det mest omöjliga! Gårdagens utflykt till havet resulterade i att jag fick otroligt mycket färg! (kan jag behöva, så kritivt som jag är :P) I vilket fall som helst, jag har fått en underligt ojämn färg i nyllet, då en hårslinga låg över en liten del av pannan! Ser verkligen inte klokt ut! Haha! Att jag alltid ska lyckas! Jag har då inte tur med solen! Minns förresten förra året när jag, Ems och Oris låg och stekte på saltholmen en fruktansvärt varm sommardag! Jag började känna att solen tog något enormt på min stackars rygg, så jag bestämde mig för att bege mig hemåt! Kunde inte riktigt sitta ordentligt på bussen hem för det gjorde så otroligt ont på ryggen! Fick sedan ett "köttsår" som har resulterat i fula ärr i slutet av nacken! :( Så ta det lugnt med solen gott folk!

Puss


Myskväll

Åh vad jag har sovit underbart gött inatt! Var helt skelögd av trötthet vid 1-tiden och somnade så fort jag la huvudet på kudden, vilket är väldigt ovanligt för lilla mig ;) Kan detta bero på att jag endast sov 2,5 timme natten innan? ^^ Hur som helst, jag var supertrött! Vaknade helt utsövd för en liten stund sedan!

Gårdagen var mysig! Käkade thai-gryta med pasta och bänkade mig sedan framför tvn med ostbågar, chilinötter & cola! Muums! Kollade på en riktig kärleksfilm, "För Evigt" som är ungefär som en askungesaga! Hur som helst, filmen var jättemysig! Ibland är det himla skönt att vara hemma en helg!

Idag ska familjen + gästerna från Linköping åka till Marstrand! Det är ju superfint väder idag igen så då kan man ju inte stanna hemma och dega! :)

Ska köpa mig massa god frukt ikväll (jordgubbar, vindruvor, melon.. muuums) och så blir det en repris av gårdagen med massa tv-tittande!

Hörs senare idag!

Puss

Valborg

Har suttit ute i solen och tjötat med syrran en stund! Man börjar änna bli bortskämd med det här underbara vädret! Jag njuter av varje sekund :)

Gårdagen var rolig! Dagen började med att jag och Lindberg åkte in till stan för att shoppa! Det var så himla varmt på bussen! Men till skillnad från i tisdags så hade jag inte på mig helsvarta kläder utan körde på en gul klänning som jag inte blev lika varm i ;) Fick köpt ett par strumpisar på HM som jag tänkte ha kvällen till ära! Vi drog sedan hem till Emelie och fixade iordning oss! Vid 6-tiden kom Ems, Orup, Hanna, Kiwi och Emil! Vi grillade kött/korv, käkade potatissallad och drack öl/vin! Det var verkligen jättemysigt! Som vanligt var ljudnivån mycket hög! Stackars Emil som fick stå ut med oss hysteriska brudar! Haha!
Senare på kvällen flyttade vi in till Emelies lägenhet! Blev till att platta håret, fixa läppglans sådära innan vi styrde stegen mot Trädgårn! Blev inte så mycket dans denna gång! Kanske var det för att dom öppnade uteserveringen, så vi fastnade där! Nåja! Var en mycket trevlig kväll med mycket skratt!

Här kommer lite kort från gårdagen ;)


Kiwi, Hanna, Jag, Oris och Emelie!
,
Här grillas det för fullt :)

Emil, Jag och Hanna posar järnet!
i
Jag och goa Emilie! :)

Jag och brudarna på vagnen! :)

Blir en väldigt lugn helg för min del! Sköönt! Kvällen ska spenderas i soffan med chips & cola! Underbart!

Ha det så jättebra!

Puss Jossan

RSS 2.0